Snabba leveranser 1-3 dagar
18 års vid köp av vapes & nikotinprodukter

Beställning av personer som ej är 18 år eller ej kan påvisa sin ålder kommer annulleras. 🔞 

Om Oss

Välkommen till Freda H&N ab!

Vi är en liten verksamhet med stor erfarenhet inom marknaden för Godis, present artiklar ,tobakstillbehör , vapes, nikotinprodukter utan tobak  och mycket mer . Sedan år 2000 har vi engagerat oss i att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och tjänsterna.

På Freda H&N ab förstår vi behoven hos moderna rökare, och därför har vi specialiserat oss på e-cigaretter, ett säkrare och mer bekvämt alternativ till traditionellt tobak. Vår breda katalog inkluderar olika varumärken och modeller för att du ska kunna hitta den perfekta enheten som passar dina preferenser.

Utöver detta är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av extra tjänster för att tillgodose våra kunders behov. Behöver du ladda på ditt mobiltelefonkort? Eller kanske behöver du en internetuppladdning?  eller en Paysafecards.  Inga problem! På Freda H&N ab finns vi här för att hjälpa dig med det.

Vi är också din destination för nikotinprodukter utan tobak. Vårt sortiment av produkter erbjuder dig ett säkert och smakrikt alternativ utan de skadliga effekterna av traditionellt tobak. Vårt team är utbildat för att kunna ge dig expertråd och vägledning för att hitta det bästa alternativet för dig.

Dessutom erbjuder vi en pakethämningstjänst från ledande fraktbolag som DHL, BRING, UPS och många fler. Vi förstår vikten av att du får dina paket säkert och i tid, så vi ser till att dina leveranser når våra anläggningar och är redo för att hämtas när det passar dig bäst.

På Freda H&N ab strävar vi efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi värdesätter varje interaktion och engagerar oss för att överträffa dina förväntningar. Vårt mål är att vara din pålitliga butik där du hittar allt du behöver för din Vapeupplevelse.

Tack för att du överväger Freda H&N ab som din leverantör av rökutrustning. Vi finns här för att betjäna dig och se till att du får produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig inom kort!

Mvh

Freda H&N Valdemarsvik

Org nr 556839-6666

Storgatan 22

61530 Valdemarsvik

Sverige

Telefon nr: 46737017919

E-post : info@Kioskenfreda.se

Information
18 🔞
Betala säkert
Skärmbild 2023-12-03 093610
Säkra Frakter
frakt

Copyright © 2022 kioskenfreda.se – Webshop levererad av DistansData

Gå med på väntelistan Vi meddelar dig när produkten kommer i lager. Vänligen lämna din giltiga e-postadress nedan.