Frakter

Fraktkostnader: Själv kostnad för oss

Vi levererar våra paket genom Postnord ,DHL

PostNord Varubrev 1:a Klass är ett av de leveranssätt vi använder för att kunna erbjuda ett billigare fraktalternativ. 

Vad är varubrev?

Ett varubrev är som namnet antyder, ett brev med varor. Det skickas direkt till mottagarens brevlåda/brevinkast eller hängs på dörren (eller läggs utanför) om brevet är för stort.

Vad är varubrev klass 1?

Varubrev 1:a klass är ett leveranssätt med utdelning vardagen efter inlämningsdagen direkt till brevlåda. Det hängs på dörr i påse eller läggs utanför dörren om brevet inte får plats.

När kommer varubrev?

Varubrev 1:a klass har en leveranstid på 1-2 vardagar efter utskick normalt sett, eller utdelning dagen efter inlämningsdagen..

PostNord har som mål att dela ut Varubrev 1:a Klass vardagen efter inlämning och Varubrev  Vissa områden i Sverige kan medföra ytterligare en vardag.

Vad händer med brev med fel adress?

När ett varubrev har fel adress, så skickas det åter till avsändaren. I de fall som returadress saknas skickas det vidare till PTS enhet för saknade brev.

Är varubrev spårbart?

Ja, numera är varubrev spårbara via PostNord-appen. Du kan via spårningen se när försändelsen registrerades, när den har sorterats på PostNords terminaler, samt få avisering när försändelsen har levererats.

Vi skickar order som väger mer 1 kg med DHL med kolli nr som går att spåra Du betalar alltid frakten till självkostnadspris. . 

1000 g > 79 kr.

> 3 Kg 95 kr

> 4 Kg 129 kr

 Observera att du som mottagare är ansvarig för paket från och med att chauffören har lämnat det i brevlådan eller utanför din dörr.

Information
Betala säkert
betalsatt

Copyright © 2022 kioskenfreda.se – Webshop levererad av DistansData