Filter Tip Blue | köp dina tobakstillbehör,godis,och mycket mer online hos oss

han Bulldog Filter Tip blue passar perfekt för King Size Slim rullpapper. Det finns 33 oblekta filterspetsar i ett häfte och varje spets är 60x25 mm stor för en enkel rullning. En perfekt matchning för detta filterspets är naturligtvis det kungstora smala silverpappret.

Om du är en samlare kan du också lägga till andra filtertips från The Bulldog till din samling. Om du är i Amsterdam är det bara att besöka någon av våra tre varumärkesbutiker och titta personligen. Välj bland andra varor som gummilogomagnet och metallmagneter med roligt tema.

The Bulldog är ett Amsterdambaserat internationellt företag med kaffebutiker, barer, handelsbutiker och ett hotell i Amsterdam. Internationella platser inkluderar en cocktaillounge och restaurang i Rom. Sociala klubbar i Barcelona och Ibiza. Ett hotell med storslaget café / restaurang och fritidshus på Silver Star Mountain (Kanada) och sist men inte minst en tropisk cocktailbar på Aruba. Bulldog handlar också genom distribution. Rökarrelaterade tillbehör, energidryck, iskaffe och gatukläder. Bulldog Amsterdam är: Rebellisk I Autentisk I Socialt ansvarig I Amsterdams vardagsrum