Fraktfritt i Sverige & Snabba leveranser 1-3 dagar
18 års vid köp av vapes & nikotinprodukter

Auktion – högsta bud vinner – Lycka till!

 

Vi är glada över att introducera en spännande ny möjlighet för er att ta del av – nu har ni chansen att själva bestämma priset på våra utvalda produkter genom att delta i våra auktioner!

Hur fungerar det? Enkelt! Besök vår auktionsplattform och lägg ditt bud på de produkter som fångar ert intresse. Ni har makten att sätta priset och vara en del av den roliga budgivningen. Vi är övertygade om att ni kommer att njuta av att bestämma vad ni anser vara det rätta priset för dessa fantastiska produkter.

Som en extra förmån har vi inkluderat en minimal avgift för frakt på endast 39 kr. Detta täcker inte bara leveranskostnaden utan möjliggör också att ni kan samfrakta flera produkter och spara på fraktkostnader. Det är vår lilla extra gåva till er för att göra din upplevelse ännu mer prisvärd och bekväm.

Glöm inte att vi regelbundet uppdaterar vårt sortiment med nya varor varje vecka, så det finns alltid något nytt att upptäcka i våra auktioner!

Vi ser fram emot att ha er med i budgivningen och hoppas att ni får nytta av våra snabba leveranser och fantastiska erbjudanden.

Tack för att ni är en del av vår gemenskap.

 

Betala säkert
Skärmbild 2023-12-03 093610
Säkra Frakter
frakt

Copyright © 2022 kioskenfreda.se – Webshop levererad av DistansData

Gå med på väntelistan Vi meddelar dig när produkten kommer i lager. Vänligen lämna din giltiga e-postadress nedan.
%d bloggare gillar detta: